Stockholm


I fredags tog Andreas och jag ledigt från våra jobb. Vi åkte upp till Stockholm för lite shopping, vi har en stor viktig sak att handla innför och jag tror att jag hittade "DEN".

På eftermiddagen kom Anna i till stan och vi tog en fika uppe på Åhlenshuset i det härliga vädret. Sedan strosade vi en sväng och Lukas kom och mötte upp oss.

Vi åkte hem till dem på Kungsholmen, korkade upp lite vin och satt och bara snackade en stund. Lukas hade bokat bord på Thaiboat på söder (LÄNK), vilket jag rekommenderar starkt! Vår Thailandslängtan blev enormt stark då det var som att komma dit....



Härlig helg, härliga vänner! Jag ville nästan inte åka därifrån =)


Grattis Mamma!


Vi firade inte mamma idag. Det gjorde vi förra helgen. Men jag tänkte på henne hela dagen. Så framåt eftermiddagen så kom hon och pappa förbi efter landet och innan mamma skulle jobba. Jag fick en stor bukett liljekonvaljer som hon hade plockat.
Det doftar underbart!

Sedan tog vi en cykeltur till Andreas mamma  och firade henne. Efter kaffet blev det lite vindricka, så nu sitter jag ute på altanen och filosoferar lite och bara njuter.

Min fina mamma!


Ljuvlig doft!



Klockorna är otroligt vackra på riktigt nära håll.




Update



Idag har det varit en mycket bättre dag på jobbet! Nästan kanon faktiskt.
Jag tycker det känns skönt att jag inte har något problem med att stampa ner foten ibland till mina chefer. Visst kan jag få ångest för det ibland. Men man ska inte ta skit!

Jag var och tränade efter jobbet, mycket skönt! Det var terminsavslutning, även om Anders kör ett tag till. En tjej var där och kollade honom under passet. Hon sa i slutet att hon var rörd till tårar för hon såg den glädjen som både Anders och vi motionärer har. Härligt! Sektvarning tycker jag ;)

Nu packar jag för fullt. Jag är ledig imorrn och då åker vi till Stockholm. Vi ska ha en shoppingdag och på kvällen ska vi till Anna och Lukas. Vi ska till Thaiboat, tydligen en rikigt häftig restaurang!
Vi ska sova där och åker hem senare mot kvällen på lördag, vi måste hinna med lite hemma också.

I brist på kort på både mina nya glasögon och mitt nyklippta jättekorta hår så kommer en bild på en vacker bukett med gullvivor som Alva och Alicia hade med sig i lördag.


Ibland blir man trött....


Usch, jag har haft en fruktansvärd dag på jobbet.

Jag är van att ta en massa skit i telefonen, jag sitter ju i växeln och den första kunderna pratar med är oftast mig. Jag får så mycket skit om dagarna så jag skulle kunna skriva en hel bok.
Jag är inte ens 30år, och frågan är om jag ska få magsår redan nu... Jag älskar vekligen mitt jobb, tro det eller ej för allt är vekligen inte dåligt men dagar som dessa mår jag så dåligt.

Jag tar åt mig massor trots att jag vet att jag inte ska det. Dessa två arbetsdagar denna veckan har jag fått skäll många gånger, fått arga mail, gråtit flera gånger och blivit arg....

Ikväll tar jag mig en öl. Det är jag värd!


Trädgårdsfix


I fredags åkte vi till Lundby för att äntligen köpa lite sommarblommor.
Det blev så fint och så ombonat på altanen. Köpte även gräslök och mer smultronplantor till rabbatterna.

 


Härliga måndag!


Så härligt det är att vakna upp och det är strålande sol ute och inte alls många moln. Tittade på vädret på webben och det ska visst bli molningt framåt eftermiddagen. Hoppas de är sol på lunchen så att jag kan sitta ute.

Ikväll ska jag äntligen träna Afro igen! Så kul! Kunde inte träna förra veckan, jag hade så ont i mina ben. Men oj, vad jag har längtat.....

Veckan bjuder annars på träning på tisdag och torsdag. Onsdag ska jag klippa mig och färga håret, det ska bli så skönt! Jag ska ta av en hel del på min risbuske.
På fredag är jag ledig och då åker vi till våra fina vänner i Stockholm, nice.

Fullspäckad vecka, men det är skönt, då går den fort =)

Firande


Helgen har varit toppen! Igår bjöds det på underbart väder.
Vi fixade lite ute i trädgården och planterade lite blommor. Sedan åkte vi en sväng till Hageby och handlade lite. Sedan tog vi oss en "liten" cykeltur på ca 2mil! Jösses vad jobbigt det var, men samtidigt riktigt mysigt.

På kvällen kom syrran och barnen över på lite grillat. Mysigt!

Idag har vi firat både morsdag och pappas födelsedag. Egentligen är ju det nästa helg men då jobbar mamma och syrran har inte barnen då. Så vi tog det idag istället.



Syrran och barnen


Det bjöds på stek och bärpaj till efterrätt


Bus på hög nivå!


Pappa har gjort det kanonfint i deras trädgård. Han kan allt min pappa!




P.A.I.N



Ojojoj! Inte trodde jag att jag skulle få sådan sjuk träningsvärk av att plocka maskrosor.
Jag gjorde det i ca 2 timmar i lördags, jag kände redan på kvällen att jag hade ont i baksidan av låren. Men de senaste dagarna har jag inte ens kunnat gått ordentligt.
Det gör fruktansvärt ont!
Jag har smörjt med en thailändsk dundersalva men det fungerar inte, ska prova voltaren ikväll.

Så ingen träning än så länge denna veckan =( men jag hoppas att det blir bättre till helgen.

Btw så tar Andreas maskrosorna nästa gång!

Kändisspan


Idag kom det in en kund på jobbet. Tyckte att han var lite bekant.
Sedan började han prata om teater och shower osv. Då slog det mig!

Daniel Mitsogiannis!




Kubbpremiär



Bilder från lördagskvällen kommer här!



Kubb i solskenet. Sedan satt vi på altanen och spelade ännu mer spel och kort.
Jag älskar sånt! Har så svårt att förstå folk som inte tycker det är kul.
Tråkmånsar! =)


Måndag morgon


Ny vecka igen! Det går så fort så.

Vi har haft en helt underbar helg! I lördags gick vi upp tidigt, då var det lite mulet men vart efter sedan så blev det så härligt väder. Jag plockade maskrosor, klippte en häck, Andreas målde plank och sedan hjälptes vi åt med gräsmattan. Solen gassde och jag fick lite färg på min näsa och några fräknar letade sig fram.

På kvällen kom David och Anna. Vi spelade årets första kubb och grillade och satt ute hela kvällen.
Mycket kul!

Igår tvättade jag alla fönster, perfekt väder för det då det inte var så mycket sol men ändå varmt.
Vi såg även 2st filmer och styrde med lite småsaker.

Idag händer nog inte så mycket, jag måste ställa in Afropasset i eftermiddag. Jag blir så ledsen för det!
Men jag kan knappt gå normalt då jag har sån grym träningsverk på baksidan av låren. Jag kan knappt räta ut dem..... (Nästa gång är det Andreas som tar maskrsorna!)

LA Gigolo


Hyrde LA Gigolo med Ashton Kutcher i onsdags. Den var verkligen en besvikelse.
Jag gillar honom som skådespelare men denna var riktigt kass.
Fanns i princip ingen handlig och den var händelselös.

SE INTE! Trots att han är snygg =)


Lördag


Oj, jag höll på att skriva söndag, men det är det ju inte riktigt ännu =)
Jag har sovit lite halvdåligt inatt tyvärr, vaknat flera gånger och snurrat runt.
Så jag gick upp för en stund sedan, nu har jag P4 på och lyssnar på ring så spelar vi innan medlodikrysset. Jag älskar att lösa det. Pensionär varning - Aldrig!

Idag så hoppas jag på att vi får se lite sol. Ja, det ser inte ut som så men gärna inget regn. Jag vill ut lite i trädgården och fixa. Spaljerna ska målas så min humle får lite att klättra på.
Sedan ska jag ta lite maskroser och en liten häck ska klippas.
Jag har även lust att åka till Billbäcks och handla lite blommor.

Vi får se vad dagen bjuder på!


Glasögon


Efter mitt besök hos optikern i onsdags så fick jag med mig tre stycken bågar hem.
Hmmm, vilken ska man ta?? Hjälp mig välja!






Det lutar åt de första.

100512


Idag skulle man kunna säga att denna onsdag är en fredag. Det är ju klämdag på fredag. Men så blev inte fallet för mig tyvärr. Vi ska visst ha säljmöte hela dagen på fredag. De tyckte att det var en bra dag eftersom det inte kommer ringa så mycket. Det tyckte inte vi andra.... Jaja, så är det. Jag tar ledigt nästa fredag istället, två kortveckor är bättre än en =)

Idag ska jag till optikern. Det är första gången! Jag vet att jag behöver glasögon men frågan är om jag gillar att ha dem på mig sen. Sitter med headset hela dagarna och jag har hört att det kan trycka massor då.
Vi får se, bara jag hittar några fina bågar =)

Efter jobbet ska jag träffa Erika för en snabb fika. Det blir inte så länge, då Maxen är sjuk. Men bara man får ses en liten stund så. Efter det tänkte jag ta mig en sväng på Maxi. Jag har en hel lista med saker jag behöver ha.

Ja, det kan nog bli en fin dag!

Söndag


Söndag igen, tänk vad helgen går fort. Men det är ju fortfarande hela dagen kvar.

I fredgas var syrran här med barnen. Vi åt tacos, myste, åt godis och hade såg talang. Alicia hade dansuppvisning här och hon var så duktig så. Alva stod brevid och härmade Alicia och det så roligt ut!
Synd att jag inte tänkte på att filma.

Igår jobbade Andreas hela dagen så jag passade på att åka och träna.
Tyvärr var det passet inställt så det kom en annan tjej. Det var väl sådär, ingen direkt fart på det. Så som jag gillar iallafall. Men det var jobbigt ändå!

Idag kommer mamma och pappa på middag. Jag har gjort en stek som ska puttra ett par timmar till på spisen. Till det blir det potatis, svarta vinbärsgele, pressgurka, broccoli och sås.
Blåbärs pajen står i ugnen nu!

Kanske att det blir en sväng till Hageby nu.

Väggord


Jag har gjort ett väggord på jobbet. Det sitter såklart i den nyrenoverade rummet som jag fortfarande inte är riktigt klar med. Jag vill inreda det lite mer, men har inte riktigt kommit till skott.
Men snart så!



Det är mitt absoluta favorit ordspråk, väldigt tänkvärda ord.


100506


Torsdag idag vilket innebär ett pass på Friskis. Idag blir det bas/styrka med Anders, och det passet gillar jag massor. Man blir bara så glad när man är där. Han är sprallig och härlig!

Igår hann jag med en lunchpromenad på jobbet, det var riktigt skönt och soligt. Synd bara att jag missade och ta med mig kameran för det var stora hav av vitsippor överallt. Det var så vackert!  Jag tror inte ens jag har sett så mycket vitsippor på landet. Och där finns det många =)

Igår kväll tog Anna och jag en riktigt härlig lååång promenad. Det var så skönt att gå i solen! Jag ritade upp sträckan på eniro när jag kom hem för att se hur långt det verkligen var. ca 8km var det, vi gick på ca 1,20.
Jag var lite osäker på hur vi gick men det är på ett ungefär iallafall.
Idag har jag träningsvärk!

Trevlig torsdag!

Valborg / Första Maj


Det blev en riktigt fartfylld helg!

På valborgsmässoafton så kom Andreas kusin Fredrik upp från Västervik med hans familj. Det var verkligen mysigt att ha dem här. Vi grillade, var bort i Rambodal och kollade på elden. Sen åkte vi hemåt och åt en god efterrätt som jag hade bakat. Receptet kommer!
Sedan drack vi lite vin och spelade spel efter barnen hade lagt sig.


Oskar kastade pilar

Elden tändes


På lördagen var vi på 30års fest för Daniel ute i Å.
Det bjöds på väldigt god smörgåstårta och vi hade kul mned kareoke. Alla som känner mig vet ju att jag är väldigt svag för det. Jag är alltid först och sedan släpper jag inte micken =)


Min söta vän Therese och jag

Therese och Sara

Födelsedagsbarnet röjer!

Andreas och Sara

Therese och Daniels lilla valp Alice

Tyvärr blev många av de andra korten bara skräp. Hade dessvärre fel inställning på kameran....

RSS 2.0