Avresedag


Tänk att äntligen har denna dag kommit. Det är Thailandsdags!

Idag har jag varit ledig. Jag var hos frisören på förmiddagen idag och gjorde mig fin. Annelie lockade håret med plattången och det blev så fint! Äntligen blev jag lite blondare. 
Sedan hade jag ett par små ärenden på stan. Det tog bara 10min. Effektivt! 

Nu har vi ätit lite lunch och nu sitter vi mest av de sista timmarna. Klockan 17 går planet mot Thailand. Eller först mellanlandar vi i Helsingfors. Sedan till Bangkok och sedan inrikesflyg ner till Krabi. Där ska vi möta upp mamma, pappa, Ingvor, Lasse, Andreas föräldrar och förhoppningsvis Johan och Henka. Om de två nu inte har rest vidare mot Phiphi.

Nu ska jag packa det sista och handbagaget. När jag kommer hem är jag minsann en gift kvinna!


Möhippa 5/2


Förra lördagen blev jag riktigt överraskad.

Telefonen ringde på morgonen, det var DHL som sa att de hade ställt ett paket utanför huset. Han hade bråttom så han hann inte vänta. Jag gick upp och på trappan stod ett paket. I paketet låg div. roliga saker, ett brev samt ett busskort. Det stod att jag blivit kidnappad och vad jag skulle packa. Det stod att jag skulle med en buss en stund senare. Jag packade och började bli stressad. Plötsligt ringde det på dörren och där stod alla mina fina vänner. Anna R, Syrran, Sandra S, Elin, Anna A, Emma, Sofie, Camilla, Frida, Erika och Sandra M. Åhhh, så kul!
 
Jag fick göra ett par "test" hemma tillsammans med frukost. Sedan bar det iväg med ögonbindel. Jag hade ingen aning om vart vi var. Vi stannade och jag fick kliva in i en liten stuga. Där var vi i Kalle Baahs studio och jag fick sjunga in "You are my Angel". Jag var så bra.... eller inte.... hahah! Men så kul!

Sedan åt vi lunch på Löfsta Slott, det var så mysigt! På med ögonbindeln igen och sedan stannade vi i ett parkeringshus. Då listade jag ut att vi skulle till Nordic Club. Jag hade rätt! Där körde vi ett Afropass. Min favorit!! Dansade till mina favoritlåtar Waka Waka och Mikrofånkåt. Allt var så kul!

Sedan fixade vi oss hos syrran och åt en god middag på Butlers. Sedan bar det av till syrran och festen var igång! Singstar såklart! Alla tjejer hade även köpt varsitt paket till mig. Då skulle jag lista ut vem det var ifrån. Tänk så bra de känner mig! Det bar av till Hugos för festande långt in på morgonen. Åhhh, va kul! 

Jag är fortfarande helt lyrisk över möhippan! Mina vänner känner mig mycket bra och de är de finaste och underbaraste vännerna man kan ha! Jag älskar dem alla så mycket, ni är helt klart bäst! Ett speciellt tack till syrran och Anna, det gjorde ni bra =)


 

 


Nya köp


Jag behövde några nya linnen inför Thailandsresan. Denna gång kan jag faktiskt bära fina lite kortare shorts. Förut hade jag bara surfarshorts eller fiskarbyxor.

Men nu har jag hittat två par shorts som verkligen sitter fint. Ett par är vita som jag köpte i somras, då var de alldeles för tighta men nu sitter de perfekt.

Det första är från HM 79:-. Det svarta och det lila HM Logg 69:-. De två sista Cubus två för 149:-
Alla är väldigt fina men favoriterna är de från HM, de är ribbstickade.

 


Smoothie & Funderingar


Gick inget vidare att blogga igår när lusten föll på. Men det kommer här.

Det är inte mycket som händer för tillfället. Vardagarna så som helgerna flyter på som vanligt. Jag längtar så otroligt mycket till Thailand. Så det är bara att hålla i med träningen, även om det inte händer något på viktfronten.

Jag funderar även väldigt mycket på livet nu. Drömmer om livet efter bröllopet. Många tankar i omlopp. Jag tror inte att livet som Fru kommer vara speciellt mycket annorlunda än nu. Men tankar om framtiden innehåller många frågetecken.

Ikväll ska jag ta mig ett par glas vin och mysa ner mig i soffan med mitt hjärta.

Kvällen kommer inte innehålla godis med en sån här goding ska nog slinka ner =)RSS 2.0