Holger


Välkommen till världen lilla Holger!

Anna och Lukas fick sin lilla Holger 27/5. Det känns som om jag verkligen känner honom, då han redan har varit på vårat bröllop. Dock i magen på sin mamma, men iallafall!

I lördags åkte vi upp till dem i Stockholm. Sist vi var där var i höstas och det var då de berättade att de var gravida. Vi sod i deras nyinköpta, urblåsta lägenhet i byggdammet skålade och jag grät som vanligt.

Kändes ganska konstigt att vara där nu i en lägenhet som är underbart fin med en liten son! Åh, jag blir rörd bara jag tänker på det.

Så fort Anna öppnade dörren med lilla Holger på armen brast det för mig, oj vad jag grät. Men han är så otroligt fin! Vi hade så mysigt i flera timmar med lilla familjen.

I hänsyn till alla vill jag inte lägga ut något kort på honom, men en söt liten fot och hand kan jag bjuda på =)
Skolavslutning 2011


Mina finaste små (stora) syskonbarn hade skolavslutning idag.
Jag blir så stolt så jag inte vet var jag ska ta vägen, de är bland det finaste jag har. Tänk att man inte ens är mamma men det är en så stor sak i mitt liv.

Mosters änglar!110615


Galet så trött jag är när jag vaknar denna veckan. Kanske beror på att jag inte går och lägger mig förens typ 23.30 men jag är ju inte ens speciellt trött då.

Veckan har inte bjudit på alltför mycket men i måndags planterade jag äntligen lite sommarblommor. Väldigt sent för att vara mig, men det har varit lite mycket på sista tiden.

Igår åkte jag upp till Vrinnevi efter jobbet och körde på 5 km. Går alltid till 2 km - stenen och därefter försöker jag springa så mycket jag kan. Det gck otroligt bra och jag flåsade inte alls lika mycket som jag brukar och var inte lika trött heller. Det känndes himla skönt, kanske det går åt rätt håll nu?

Idag har vi säljmöte hela dagen på jobbet, men jag springer som vanligt in och ut och svarar i telefonerna. Det passar mig rätt bra. Det kan lätt bli långtråkigt med ett möte på flera timmar.

Ska försöka hinna med att åka till Cubus på lunchen (om ja nu får någon) De har visst 30 % rabatt på kläder i butiken. Kanske man kan fynda lite =)

80-tals fest!


Förra lördagen var vi hemma hos Sofie och Toni och firade att Toni har fyllt 30år. Jättetrevlig fest med diverse lekar, god mat och dryck. Trevliga människor, många skratt och massa dans.

Anna och jag vann en Grammis tillsammans som kvällens band/duo! Oj så bra vi var =)

Loppis


I lördags stod syrran och jag på Himpaloppisen och sålde av med massa saker.
Hon vill stå först och jag skulle bara hjälpa henne, eftersom jag inte trodde jag hade något. Men jisses så fel jag tänkte! Jag började gå igenom skåp och lådor och hittade hur mycket saker som helst.

Klockan 06.00 var vi där och folk var som galningar! De rev och slet innan jag ens hade fått upp sakerna från kartongerna. Jaja, det var en väldigt kul dag med otroligt många skratt och människomöten!

Jag missade dock att ta med mig kameran men dessa har jag lånat från hemsidan Turistia.
Hair and stuffFörra veckan var jag hos gulliga Frida på Mimmis Hus i Söderköping. En bit skulle klippas och en hemsk utväxt skulle färgas. Det blev väldigt bra tycker jag, vi fick en liten tjejkväll på köpet då hon samtidigt fixade till Erikas hår. Mysigt så där mitt i veckan och sitta och snacka lite skit.
På fredag ska jag dit igen, men nu för att permanenta mig! Kände att jag behövde ett dramatiskt move =) Men jag ska inte ha som sist tror jag då det blev ett riktigt krull! Lite mer som nedan där Frida har lockat med plattången.

Jag har även gjort världens klipp. En massa diverse Dior prylar. För endast 300:-, sådana bra klipp gillar jag. Parfymen hade jag för många år sedan men har varit för snål för att köpa den igen, de är fruktansvärt dyra. Foundationen är underbar, en riktigt härlig känsla.RSS 2.0