Bygge pågår


Just nu pågår det ett bygge hemma i trädgården. Vi har upptäckt att ett plank behövs bytas och staketet runt källardörren. Så då bestämde vi att vi skulle bygga ett litet skjul också. Vi har ju inget garage och det skulle vara skönt att ställa in cyklarna och gräsklipparen bland annat.

Pappa är här och hjälper till och Andeas har haft frivecka så snabbt har det gått. De är så duktiga!

I helgen blir det att stå och grundmåla planken men vi får hoppas på fint väder. Annars är det ju ganska skönt att stå under taket på altanen =)
110330


Min träninsvärk är visst värre idag, trots att jag bara körde överkropp på gymmet igår. Men visst är det skönt att känna att man vekligen har gjort något bra. Idag blir det gymmet på lunchen och sedan Friskis i kväll. Skönt!

Igår var vi hos David och Anna på kvällen. Vi fick mumsig paj och tjattrade som vanigt i ett par timmar.
Tänk så skönt det är att bara prata lite. En sten föll från hjärtat igår och det känns mycket bättre nu. Fick ett bra besked per mail på kvällen också. Så nu ska det mailas lite idag och sedan blir det väl ett möte till och sen är blir det nog bra. Allt löser sig till slut! 

Tur att vi har så fina vänner!


Goda grannar


I lördags träffade vi på en av våra grannar. Det var så länge sen vi sågs så vi stod och patade en stund om allt möjligt. Jag berättade för henne att vi hade gift oss i Thailand. Det tyckte hon var jätteroligt!

Efter en stund ringde det på dörren, där stod hon och en till granne. Det hade köpt en fin blomma till oss som grattis i efterskott. De är så rara.

Kan jag säga mer än att vi har världens bästa grannar! 

 


Helgen som kom och gick


Denna helg har gått så fort!

I fredags satt vi och planerade vår trädgård lite mer och skrev en lång lista som vi vill och behöver göra. Det är inte bara en sak att göra i en trädgård. Man tror det ska vara så lätt att skaffa hus men faktum kvarstår att i en trädgård finns det alltid något att göra. Men kul är det!

I lördags kom det först en kille och köpte vår gamla mexikanska möbler som bara har stått i ett rum. Skönt att bli av med det. Nu ska vi bara slänga ut en annons på vitrinskåpet också.
Sedan gick vi ut och sopade och började gräva bort ett stort as till humle. Inte det lättaste!!!

Efter det åkte vi till Västervik. Först gick färden upp till mormor (Andreas), efter det hem till en av hans kusiner och hälsade på hela familjen och till sist blev det fest hemma hos den andra kusinen som fyllt 30. Jag körde dock så vi åkte hem på kvällen/natten.

Det var riktigt skönt att vakna i sin egen säng men väldigt trött gick jag upp vid 10 tiden. Andreas kom mycket senare ska tilläggas..... Ut i trädgården igen och började gräva. Jag kan säga att träningsvärken gör sig påmind idag..... =)

Våfflor blev det hemma hos syster och barn på kvällen. Väldigt mysigt!


It´s FRIDAY. I´m in love


Fredag idag, herregud så skönt. Det har varit mycket de senaste dagarna och jag är så trött. Men idag lyser solen och jag hoppas på en fin helg.

Idag händer det en viktig och jobbig grej men det är bara att ta tjuren vid hornen. Det är bäst att få det överstökat så att man slipper gå med magont som jag har gjort den senaste veckan.
Men allt löser sig och både jag och Andreas försöker vara positiva.

Igår satt vi och planerade vår trädgård lite. Åh, jag vill så gärna bara börja gräva! Det ska man tydligen passa på att göra nu när tjälen har gått ut jorden och innan det har torkat ur.

Ja, jag tror nog att vi kommer ha fullt upp i helgen då vi även ska åka till Västervik på lördag. Vi ska fira Andreas mormor och efter det blir det fest för hans kusin som fyllt 30år.

Underbara helg!

Förändring


Jag har blivit så sugen på att renovera lite. Just nu står sovrummet på tur tror jag. Jag målade en vägg i höstas, det var mindre lyckat, det var verkligen inte den gröna jag ville ha.... 
Jag var iallafall inne på Colorama häromdagen och köpte en burk färg. Cappuccino. Ja, den färgen passade verkligen min färgkarta =)

Så om det inte är väder att vara ute i trädgården i helgen så ska jag måla och fixa lite. Härligt!Lite nytt


Jag har äntligen fixat till hallen nere i källaren. Det är ett ganska stort "rum" men väldigt omöblerbart. Pga att det åt alla håll finns en dörr, fönster, dörr, trappa eller dörr.
Men nu äntligen är det nästan klart. Så pass som under trappan där alla modem och diverse sladdar ligger, så jag måste fixa en bra plats/förvaring för det.1, Fönstret har min pappa renoverat, buketten är min bröllopsbukett från då vi var i rådhuset. Matta från Jysk

2, Fotöljen hängde med huset, bordet IKEA 249:-, Tavlan är ett tyg som jag satt upp på en massonitskiva, diverse lulllull från Plantagen och Blomsterlandet 


TranåsDet går inte fort i svängarna här men nu ska jag äntligen få iväg ett inlägg om förra helgen.
Vi åkte ju till Rådhuset för en giltlig vigsel. Sedan åkte vi tillsammans med David och Anna iväg till Tranåsbadhotell. Vi drack en massa champagne i bilen så resan var riktigt kul, hihi.

Hotellet var jättefint! Så när vi kom fram så hoppade vi direkt ur kostymerna och ner i bikinisarna för då skulle vi bada och vi fick en del behandlingar. Maten var otroligt god och vinet med! Kvällen avslutade vi med slutet av Melodifestivalen, kortspel och en massa mer vin.
En underbar helg!


Vårt bröllop 22/2


Vårt bröllop ägde rum på Moonlight Bay Resort på Koh Lanta i Thailand.

Vilken underbar dag! Allt klaffade perfekt. Jag blev dock ganska nervös när det kom två stycken thailändare som skulle sminka mig och fixa frisyren. Det första de sa var -No english. Åh, herregud! Men de var jätteduktiga och som tur var kom Anna till hjälp.

Vi hade underbart väder och himlen visade sig från sin bästa sida vid solnedgången.
Jag vill tacka alla som deltog för en underbar kväll och tack för fina tal och presenter.

Denna dag blir oförglömlig.  

RSS 2.0