Män hatar kvinnors mode!


Visa dig ALDRIG så här - om mannen får välja


1. Haremsbyxa
En kille i 25-årsåldern säger: Bara så JÄVLA fult. Vem skulle vilja visa sig i något sådant? En teveproducent i 35-årsåldern säger: Jag hatar de där jävla harembyxorna som gör att det ser ut som att brudar har blöjor på sig. FY FAN VA JAG HATAR DEM! Och de ska tydligen bli heta igen... fy fan. Varför dölja häcken liksom? Vad är det för jävla idioti?" 


2. Hög midja på jeans
Päronrumpa är inte bra. Låg midja ska det vara!


3. Ironiska glasögon
Folk som egentligen inte ser dåligt och har glasögonglas utan styrka går bort.

4. Kilklackar
Tjejer älskar kilklacken. Man får fantastiska ben, man kan gå flera mil och de ÄR snygga. Men killarna avskyr kilklacken. Det påminner dem om deras mammors Mallorca-semestrar. "Det ser bara så himla dumt ut. Höga skor, fast gjorda med platt sula. Jag fattar inte. Det ser ut som en hästsko!", säger en kille i 25-årsåldern.


5. Röda läppar
 
"Det enda man känner är: lugna ner dig lite, gumman, vi ser att du finns!", säger en musikproducent i 30-årsåldern. Ingen man född efter andra världskriget tycker att röda läppar är i närheten av snyggt. Bara obehagligt och hotfullt.


6. Svart nagellack
 
"Bara skitfult och äckligt. Tänker Vampyrella, gothtjejer, Familjen Addams....helt osexigt!"


7. Trekvartsbyxor
Kapar av benen totalt och får en att se ut som något eller någon som precis har landat på planeten jorden.

8. Skjorta
"Ser bara dumt ut, särskilt om bröst saknas", säger en kille.

9. Sexiga underkläder
Raffset, strumpeband, rysch, pysch och allt. Känns inte alls bra - känns bara som en medelålderstant som försöker "sexa till det". Så de där gråmelerade söndagstrosorna du gömt längst in i garderoben är kanske inte så dumma trots allt...


10. Hatt
Sluta genast upp med detta barnsliga. Tjejer med hatt ser ut som galna små detektiver eller någon statist från Ture Sventon eller Jönssonligan.


11. Ballerinaskor
Denna fantastiskt stilrena sko som man tror att alla älskar - från Jane Birkin till Nicole Richie. Men snubbarna avskyr den oskyldiga ballerinaskon. "Ser inte riktigt klokt ut. Benen ser okvinnliga ut och fötterna alldeles platta. Bort, bort, bort", säger en kille.


12. Kort hår
"Typ som Robyns frisyr...hon är den osexigaste som finns. En butchlook! Haremsbyxor och herrskor och VÄST, liksom. Hjälp! Det är bara så vidrigt!"

13. Body
Kvinnoförtryckande plagg som en kille beskriver så här: "Jag har bara hört att det är jättesvårt för tjejer som har bodys från American Apparel när de ska gå och kissa". Bodyn är helt enkelt till för dagisbarn och balettdansöser.

Själv är jag väldigt enig om haremsbyxan. Den funkar i Thailand att slappa i men INTE här!

Texten är härifrån


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0