Glee


Det blev ingen promenad till syrran. Vi tog bilen upp till Folkparken och gick runt strömmen istället. Sedan svängde vi in på Hageby en stund på en liten shoppingrunda. Andreas hittade precis vad han letade efter och jag köpte ett par linnen till resan.

Nu har jag suttit i nästan 3 timmar och tittat på Glee. Hur kunde jag missa denna underbara serie? Precis en serie jag gillar! Tur att jag har en snäll sambo som har letat rätt på de gamla avsnittetn =)


Söndagsbestyr



Andreas jobbar natt denna helg och det är så tråkigt. Han sover visserligen ganska tungt men det känns som om jag måste vara extra tyst ändå.

Igår blev det ingen träning. Jag slappade lite extra i sängen tillsammans med melodikrysset istället. Vid 13.30 mötte jag upp Erika och Frida med de små töserna. Vi tog en fika och gick och strosade lite på Hageby. Men Leia ville inte sova och ingen var gladare än jag. Hon var så snäll och skrattade hela tiden. Sedan hjälpte jag Erika när hon skulle handla. Inte lätt med vagn, matkorg, barn, och diverse påsar =)

Idag har jag lagat en massa matlådor, det är skönt att ha i frysen och inte behöva tänka på det i veckorna. I eftermiddag ska jag göra chevapcici och fläskfilégryta.

Nu har faktiskt Andreas gått upp lite tidigare så vi snart ska ta en promenad.
Solen lyser ju så det är bäst att passa på =)

Update


Oj, det var länge sedan jag skrev något nu. Det har väl inte hänt så mycket. Det blir tjatigt att bara skriva om träningen, men det gör jag nu igen ;)

Förra veckan hann jag med alla de 8 passen som jag hade planerat. Att ha en riktig skön vilodag i söndags var verkligen behövligt.

Denna veckan kommer det bli 7 pass, jag missade både i måndags och onsdags. Men det gör inget det var bara pga roliga saker.

I måndags var jag och Camilla hos Frida och hälsade på lilla Nellie, 2 månader. Oj, så söt! Herregud så sugen man blir ;) De hade även de finaste katterna jag har sett. Jag som inte ens är någon kattälskare.

Vad jag gjorde i onsdags kanske förblir en hemlighet. Jag ska känna lite på det om jag vill skriva om det. Det finns dessvärre alldeles för många pessimister och jag orkar inte förklara mig. I´m a beliver! Är inte den man pratar med det så blir det bara jobbigt. Mycket kryptiskt, jag vet. Men de som vet förstår.





Eleven


För några veckor sedan så gjorde jag en liten beställning på Eleven. Jag har länge velat haft en palett med 120ögonskuggor. Bara för att få en massa färger att exprimentera med. Jag gillar den! Provade första gången på Nyår och resultatet syns nedan. Men det är viktigt att ha en bra primer under annars sitter det inget vidare.

Jag köpte ävan en BUS som jag inte har provat innan. Den är lite trixig att få till bra och själva "spraypipen" är inte bra. Men när man väl har fått på färgen så sitter den kanon.
Men jag håller mig nog till TanCan.

Det jag gillar med Eleven är att man alltid får ett gäng med gratisprover. Det var fyra olika produkter, kul att testa!










Hans och Hennes


Igår hämtade jag ut ett paket från Bröllopsbubblor. Det innehöll två par fin fina flipflops. De blir perfekta till vårt bröllop i Thailand. Det blir avtryck i sanden och där står Just Married. Det var alldeles för stora, men det kunde jag tänka mig när det bara var en storlek och så stod det att de passar alla. De var heller inte de skönaste jag haft, men bara en kul grej!



No pain, No gain!


Ojoj, vilken träningsvärk jag har idag! 
Igår på mitt lunch-gympass så stod jag och ett par jobbarkompisar och pratade om rumpövningar. Jag visade en övning som vi kör på Friskis. Den är verkligen bra. Men ligger bara på ryggen bredbent och trycker upp rumpan/höften så långt man kan och sedan ner igen. Så vi körde gärnet på den!

På kvällen var jag även på ett Friskispass och även där körde vi stenhårt med rumpan. Så det kanske inte är konstigt att jag har ont idag =)

Dagens frisyr blev en liten rufsig knut på sidan. Jag blev lite inspirerad av Jessica Almenäs i fredagens Let´s Dance. Kan nog bli riktigt snygg till fest om man jobbar upp den lite. Gillas!


Three news


Jag har köpt mig tre stycken nya Mavalalack. De är riktigt fina tycker jag! Det första är beige/grått lite lerafärgat. Det andra mörkblått, petrolfärgat och det sista är mörkgrönt. Allra snyggast blir de om man målar två lager.


110117


Igår blev det träning igen på förmiddagen med Anna. Det var kul! Det var länge sedan jag var på Lindas pass och det var lika bra som det brukar. På eftermiddagen kom syrran med de små trollen och vi fikade lite och pratade. Sen åkte syrran och tränade, då spelade vi PS3 Move.
Det dansades så golvet skakade, oj så kul det var!

Denna veckan bjuder på mycket träning.

Måndag: Lunch gympass, Bas styrka 18.00
Tisdag: Medel 18.00
Onsdag: Lunch gympass, Badminton 18.00
Torsdag: Afro 17.30
Fredag: Lunch gympass, kanske danspass 17.00
Lördag: Medel 11.00
Söndag: Vila

Utöver detta ska jag göra ett par övningar hemma morgon och kväll. Det tar bara 15min, men jag hoppas på att det kommer ta lite iallafall. Totalt ska det bli ca 200 situps varje dag.



Skönhetsvård


Jag har så svårt att se en hel film eftersom jag blir så otroligt rastlös. Jag kan verkligen inte sitta stilla. Andreas säger att han tror att jag har damp, hihi.

Så under tiden jag ser filmen så ska jag ha lite skönhetsvård. Det blir fotbad, manikyr, ögonbrynsfix och ansiktsmask. Det är perfekt framför en film. Jag har även köpt tre nya nagellack som jag tänkte visa senare.


Skön lördag


Andreas och jag har inga måste denna helg och det känns underbart skönt! Jag vaknade halv 7 imorse så det blev ingen vidare sovmorgon men jag låg i sängen till 8 iallafall. Då gjorde jag lite frukost och löste senare melodikrysset.

Klockan 11 hade vi bokat en badmintonbana på racketstadion. Det var jättelänge sen vi spelade och det var riktigt kul! Lite ringrostig i början men vi kom snart in i det. Det var väldigt jämt men Andreas tog hem de flesta seten, men jag det sista och det är ju det som räknas.

Vi gick upp till mamma och pappa och fikade lite. Sedan tog vi en promenad till Hageby och köpte en massa frukt som vi ska mumsa på ikväll.

Nu har Andreas åkt till sin bror en stund så jag ska först olja bänkarna i köket och sedan ska jag slänga mig i soffan. Jag tänkte se Dear John. Hoppas den är bra!



Hela krysset löst idag!


Afro


Idag är jag uppe lite tidigare än vanligt. Jag börjar nämligen 7.45 på torsdagar eftersom jag slutar 16.45 istället för 17. Det är bara för att jag ska träna Afro och det var såklart inga problem att jag gjorde så.

Idag ska det alltså dansas Afro för min del! Var nyss ute på hemsidan och jag fick en underbar överraskning. Det är Johan som hoppar in och tar passet. Jaaaa! Va kul, han är absolut bäst =)

Jag var faktiskt och tränade igår också. Lite tidigt efter en förskylning kanske men jag ville iallafall prova. Det gick bra men lite svårt att andas ibland.

Jag vill så gärna gå på danspasset på fredagar men det börjar redan kl 17 och det är ju då jag slutar, men jag kanske kan kolla om det går bra att ändra tiderna lite =)



Ångest...



Idag känner jag mig bättre så jag ska gå till jobbet. Äntligen! Usch, jag hatar att vara sjuk. Det är så trist att bara gå hemma. Man flyttar sig från sängen till soffan och tillbaka igen....

Jag gillar att ha rutiner så att jobba mellan 8-17 varje dag är bara skönt. Nu har även träningen fått lida tyvärr. Det gillar jag inte! Jag hoppas inte att vikten har ändrat sig men bara tanken på att jag inte har tränat gör att jag får ångest. Jag vet att jag inte ska ha det men tyvärr är ju tanken väldigt svårt att ändra på.

Idag kan jag nog inte träna men jag ska se hur jag mår i eftermiddag. Imorrn har jag iallafall bokat Afro, och det ska jag minsann gå på!

Det blir att köra stenhårt nu i 5 veckor tills det är dags att åka till Thailand. Jag är riktigt peppad inför det!


Lite pyssel


Jag har en riktigt bra skänk i källaren. Den slukar det mesta i film, spel och tv-spels väg. Det är frostade glasrutor på den, vilket nu ska göra att man inte ser in så mycket. Men jag tycker iallafall att man ser in så mycket. Jag tyckte att detta gjorde ett rörigt intryck och jag avskyr det. Jag hatar när det är rörigt, det spelar ingen roll om man "nästan" inte ser det.

Så jag gjorde en simpel grej. Jag hade ett par rullar av gammal tapet. Jag satt dubbelhäftandetejp på framsidan av motivet och smack så satte jag bara upp det på insidan av "fönstet".

Jag gjorde likadant med ett gammalt vitrinskåp som nu är linneskåp samt ett badrumsskåp.

Lätt och väldigt smart tycker jag!


Kuddar


Nu när allt julpynt och allt rött är borta så behövs det köpas lite allt möjligt nytt och fräscht.

Först måste jag köpa nya små gardinkappor till köket. Det skulle jag ha gjort i höstas men de gröna från i somras fick sitta kvar. Men nu har jag hittat vanliga vita på Jotex som jag ska beställa.

Med nya gardiner behövs ju även nya kuddar till soffan. Det fick mig att inventera bland alla kuddar jag har hemma, eftersom jag vet att det är en hel del. Trots 25 (!) kuddar i en säck och nästan lika många kuddfodral så hittade jag inga som jag tyckte färgen passade på.

Jag kollade på HM Home och hittade ett par som jag tyckte var så fina.



En liten del av alla kuddar.....


Segare än segast...


Usch, jag är sjuk... Jag är så rastlös samtidigt som jag är så trött så trött. Men igår så städade jag iallafall hela dagen, det gick inte snabbt för jag fick sätta mig ner var 10 minut.

Iallafall, i fredags var jag ledig. Camilla och jag åkte till Erika som har flyttat till nytt hus i Lindö. Det var verkligen jättefint! Vi busade med Max och jag hade Leia på min arm nästan hela tiden, så underbart mysigt. Hon är så snäll!

På kvällen hade syrran och jag lite kvalitetstid. Vi var först på Butlers och åt plankstek och efter det var vi på bio och såg The Town. Början var bra med lite seg, slutet var väldigt spännande och mitten vet jag inte riktigt för då sov jag, hihi. Men det var iallafall en väldigt mysig kväll!

Camilla hade med sig en jättefin blomma till mig, som tack för lånet av lite "pynt" till deras visning.
Tack snälla! Det kom verkligen lägligt nu när jag har kastat att fula julblommor.




Badhotellet i Tranås


Eftersom vår vigsel i Thailand inte kommer att bli giltlig så måste Andreas och jag ta oss till Rådhuset när vi kommer hem från resan. Det är redan bokat och klart. Anna och David kommer självklart att vara våra vittnen. Efter det bestämde vi att vi ska åka till Badhotellet i Tranås. Det verkar jättemysigt!
All information samt bilder kommer HÄRIFRÅN.

I spa-weekend ingår:

  • En valfri behandling (massage 20 min, klassisk värmebehandling, kurbad, spa-fotkur, spa-hårkur eller spa handkur)
  • Tillgång till badrock och tofflor
  • Eftermiddagskaffe med nybakat bröd
  • En 3-rätters supé, komponerad av vår köksmästare
  • På morgonen en härlig frukostbuffé
     
    Pris/person i dubbelrum: 1.695 kr  


Första arbetsdagen 2011



Oj, vad jag sov illa inatt. Jag har inte sovit många timmar. Sista gången jag kollade på klockan var den ca02.00 sedan somnade jag till slut men jag har drömt en massa konstiga drömmar och vaknat till och från hela natten. Sedan vakande jag när Andreas klocka ringde 5.30 efter det låg jag vaken och väntade på att få åka till jobbet.

Det kommer nog att bli en väldigt seg vecka på jobbet. Det verkar som om många är lediga även denna veckan. Jag själv tänkte vara ledig på fredag.

Jag undrar hur många som har lagt en massa nyårslöften som de inte kommer hålla?
Själv har jag inte något löfte men jag har ett par saker som jag har tänkt jag ska bli bättre på och tänka på att göra.

Idag fortsätter bröllopsplaneringen. Jag har ett par saker jag ska kolla upp och sedan måste jag kika på kläderna och försöka bocka av ett par saker på listan. Tror det var mycket därför jag inte har sovit så bra inatt, så då är det bättre att ta tag i dem direkt och inte skjuta upp.

RSS 2.0