Produktiv dag!

 


Jag vaknade riktigt tidigt idag. Fast jag låg kvar i sängen en stund och lyssnade lite på "Ring så spelar vi". Hoppade in i duschen och började fixa lite i källaren. På var självklart melodikrysset och jag klarade alla utom en... Med lite hjälp från mamma som ringde när det var slut =)

Sen fick jag ett ryck och åkte och handlade färg till ena sovrumsväggen. Gillade inte riktigt färgen som var där innan. Men nu är den grön. Riktigt GRÖN!

Sen kom Andreas hem efter jobbet och då hjälpte han mig färgsprutan så jag påbörjade målning av sängramen. Den var anikbetsad och gjorde sig inget bra. Men nu börjar den bli vit, me like!



Nej, nu är fläskfilégrytan klar och jag är hungrig. Till det lite vin såklart!


Waka Waka



Lite speedad funkar den fin fint på Friskis i höst!


Last saturday


Fest hos Camilla och Degen. Riktigt länge sen och så kul!
Grillat, spel, Sangria, god dricka, Grand. Tur att Degen  och jag vann flest gånger, annars hade jag blivit sur. Eller min vinnarskalle kom nog fram iallafall, som vanligt =)

Men man vet ju varför man inte går ut så ofta, för jag var ganska dålig på söndagen. Men en fika/film-maraton hos David och Anna gjorde susen =)






Morgon med melodikrysset


Vaknade straxt innan 10.00 idag och det var ju ganska perfekt.
10.04 börjar melodikrysset, vilket jag alltid försöker lösa på lördagarna. Mysgt med frukost till.
Idag klarade jag allt utom två frågor. Bra där!

Idag ska jag tvätta fönstrena och äntligen försöka få upp krokarna till mina smycken som ligger i en enda stor härva i en byrålåda. Inte lätt att hita något där inte =)

Ikväll blir det utgång en sväng. Det var inte igår, jag har inte varit ute sen i julas tror jag. Så det ska blir riktigt skoj. Imorrn hoppas jag att jag inte är alltför trött, det finns en del saker jag vill få gjorda då och en fika hos David & Anna är inplanerad.




*Update, innan jag ens hann skriva klart inlägget som började det regna. Då går det ju inte att tvätta fönstren.....


Klematis






Nu blommar min klematis för fullt! Den är enormt vacker och nya knoppar kommer upp hela tiden.
Nästa vår ska jag på ett ställe trädgården bygga en spalje och plantera ännu mer. Men jag funderar då på en sort som heter Summer snow som har vita blommor. Den ska kunna bli väldigt stor, vilket är bra, det är det som är tanken =) Denna sort vet jag dessvärre inte vad den heter. Men vacker är den.

Volleyboll


Igår var jag och ett par jobbarkompisar i Folkparken och spelade volleyboll.
Vi blev bara 5st tjejer så man fick springa vill jag lova. Det var riktigt jobbigt men sååå kul! Jag har inte spelat sedan jag gick på gymnasiet. Men det kommer bli fler gånger i sommar!
Alla slängde sig i sanden och vi gick verkligen in för det, vilket resulterade i sand överallt...


.... och fruktansvärt skitiga fötter....



Idag blir det ingen träning, jag har jobbat över en stund och vi ska handla och fixa lite hemma. För imorrn kommer Anna och Lukas på lite grillat. Härligt!


Bästa vännerna!




I fredags ringde David och sa att vi fick skynda oss hem till dem för tårtan snart vart slut.
YES! Bröllopstårte-smakning! Mycket goda var de också, den med choklad var min favorit. Bilden nedan är stulen från Anna

Efter det bestämde vi att grillning var kvällens grej. Så vi åkte hem och fixade lite och sedan cyklade vi iväg.
Ca 2 min tar det att cykla. Nära till dem!


Anna gjorde en grymt god potatissallad!



Spelar spel som vanligt. Haha, mycket skratt blir det =)


Todays, yesterdays and the day before


I måndags var jag på det efterlängtade ultraljudet. Jag var och kollade min gallblåsa, efter mitt gallstensanfall som går att läsa mer om här. Jag fick redan då veta att jag hade en stor sten som satt där. Läkaren sa att hon skulle skicka svaret till min läkare.
På kvällen var jag och tränade trots att det var sjukt varmt. Men efter det fick jag enorm energi och satt igång med allt möjligt här hemma.

Igår var det så jobbigt på jobbet att jag trodde att jag skulle svimma. Den enorma hetta gjorde mig vresig, arg och sur. Alla var så på jobbet, men tur att man vet vad det beror på ;)
På kvällen åkte jag och tränade igen och döm om min förvåning när jag fick enorm energi efter det igen. Träning är livet! Tänk att jag tycker så! =)

Idag gick det bättre på jobbet och det var skönare att jobba. Förutom att "big boss" berättade att det skulle bli enormt mycket på jobbet nästa vecka. Han tyckte vi skulle låsa dörren, stänga av mailen och telefonen och hjälpa till i produktionen..... Åh, lalala va kul!

Camilla, Degen, Andreas och jag var och badade i Lillsjön efter jobbet. Oj, så skönt det var att svalka sig lite!
Efter det grillade vi hos oss och Camilla och jag delade på en flaska rött. Många skratt blev det!
Mysigt att bara ses sådär en onsdag kväll! Men jag funderar fortfarande på det där med alkoholen i en 2,8 %, hahaha.




Det enda rätta



I lördags åkte vi ner till landet. Det var alldeles för varmt för att sitta i stan. Vi badade en sväng och sedan satt vi ute och bara hade det skönt till sena kvällen.
När vi gick och la oss var det sjukt varmt så vi öppnade överallt. Men mitt i natten vaknade jag och frös! Hur nu det var möjligt. Igår tog vi båten och la oss på en ö och loppade oss hela dagen. Härligt!


Summer-suprise


Förra veckan blev jag glatt överraskad av en av säljarna jag jobbar med. Han kom med två flaskor vin och en jättefin anteckningsbok av Mattias Klum.
Han ville tacka för all hjälp och önska mig en trevlig sommar, vi ses ju inte förrens v35.

Jag blev så glad och det uppsakattade jag enormt!


Det går fort....


....jisses så fort det går när man tänker efter. Jag har inte tid att blogga känner jag.
Eller tid kanske jag har men jag har inte lust med att sitta inne vid datorn när det är sånt här strålande väder =)

Den enda dagen jag tränat denna veckan var i måndags. Känns inget vidare men ikväll ska jag gräva kompost så då blir det lite träning iallafall. Först hade jag tänkt gå på ett pass idag men jag har som sagt annat kul att göra, hihi.

Hittade för övrigt en underbart vacker klänning igår när jag var på Hageby med Anna.
Den ska inhandlas idag efter jobbet, så bild kommer.

100703



Jag har legat i poolen idag, läst och ätit glass. En helt underbart bra investering!


Men nu ska jag göra tomatsalsa och snygga till mig inför kvällen festligheter. Vi ska på släktträff och det ska bli så kul. Jag har inte träffat många av dem på flera år faktiskt.


Det vankas tydligen staffetter och lekar i massor. Det som jag älskar. Sedan blir det bad, middag och mys. Det blir dock en tidig kväll för oss då Andreas börjar jobba 22.00, men vad gör det, vi ska träffas redan klocka 16.00. Kul att bara få umgås lite!




Grattis min skatt!




I söndags fyllde Andreas år! Det firade vi med mat, tårta och paket. Hela familjen var här och firade. Missade dock att ta kort på födelsedagsbarnet, så jag slänger in en gammal bild.

Vi gjorde en så god tårta. Det blev jordgubbscheesecake med kladkaksbotten, mums!

Favoriten


Inredning är ju som bekant något jag älskar. Dock är jag dålig på att blogga om det.
Men här är min favorit "hörna".



Sidobordet är från IKEA och var ett riktigt kap. Endast 1050:-
Kandelabern, Plantagen 299:-
Fotot är printat på plexiglas och det gjorde jag på jobbet för ett par år sedan.

Älskar denna plats!

RSS 2.0